• Hanna & Szabi_highlights film kep
  Hanna és Szabi

  Kedves Erika és Zsolt!
  Kitűnő munkát végeztetek és nem tudjuk hogyan megköszönni Nektek, hogy egy ilyen csodás 31 perc fogja visszaadni nekünk sok-sok év múlva is az esküvőnk napját. Minden egyes perc olyan tökéletes, az apró részletek pl. ahogyan a lánc lóg a nyakamban… Nem is tudom, hogy tudtátok ilyen jól összevágni. Az elején mindig elsírom magam, olyan szép amikor meglát Szabi. Mindenki rajta van a Családból, minden történés, pillanat rajta van a filmen. Számunkra annyira szép és boldog volt az a nap és a film által mindent újra át tudunk élni még sok-sok idő múlva is. Nagyon tetszenek a zenék, minden képkocka…olyan igazán mi lettünk. Köszönjük ezt Nektek és köszönjük az egész Család nevében.
  Azt kívánjuk Nektek, hogy legyen rengeteg szép, izgalmas és hálás esküvőtök, kívánom minden menyasszonynak, hogy legyen olyan szép napja, mint nekünk volt és legyen ilyen tökéletes, sírós, nevetős, megható, szeretettel teli filmje, mint nekünk.
  Mi visszük a jó híreteket, ajánlunk titeket bárkinek.

  KÖSZÖNJÜK!

  Profik vagytok! Hanna és Szabi

 • Vera & Peter_highlights film kep
  Vera és Péter
  Sziasztok!
  Szakmai ártalom, de én lumetri scope-okon is végignéztem a videót és valami fantasztikus végig… nagyon örülök hogy ti csináltátok az esküvőnket. A layer-ekkel való játék/stilizálás is abszolút pontosan annyi amennyire szükség van.
 • Petronella & Garreth_esküvői film kep
  Petronella és Gareth
  Mindenki, de legfőképp mi fantasztikusan éreztük magunkat és nagyon örülünk, hogy ezeknek az életre szóló, boldog pillanatoknak a megörökítésére egy olyan profi párost kértünk fel mint Erika és Zsolt. Első perctől kezdve szimpatikusak voltak, mert nagyon barátságos, fiatal pár akik lelkesek a hivatásuk iránt és remek szinkronban vannak így együtt kitűnő munkát produkálnak. Ezt tükrözi az általuk készített profi filmünk is amit velünk az élen mindenki lenyűgözve dicsér. Az embereket a hideg rázta amikor megnézték a kis filmünket. :) Kitűnően van összevágva, és a zene is remek hozzá. Egy szóval, szuper!
  Melegen ajánljuk minden házasulandó párnak a szolgáltatásaikat ugyanis mi nagyon elégedettek voltunk velük. :)

  Angelovics Petronella és Gareth Craft